Fler avgångar med Finnair till Asien

Den 26:e april utökar Finnair antalet avgångar till Hong Kong och det blir nu avgångar från Helsingfors till Hong Kong 7 dagar i veckan. Samtidigt går Finnair över från flyga MC Donnell Douglas MD-11 till att flyga Airbus A340 på sträckan. Finnairs A340 är uppdelad i 2 klasser, business class och ekonomiklass. Alla ombord har tillgång till underhållningssystemet via egen bildskärm.

Den 2:a juni lanserar Finnair en ny flyglinje från Helsingfors till Seoul i Sydkorea. Det blir 5 avgångar i veckan med Airbus A340. Precis som på Finnairs andra A340 linjer blir det 2 klasser och tillgång till underhållningssystemet via egen bildskärm.

I Helsingfors har Finnair smidig anslutning med egna direktflyg till och från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Sundsvall och Norrköping. Nu har även Finnair och Skyways inlett ett interlinesamarbete, vilket innebär att resenärer kan få genomgående priser på alla Skyways inrikeslinjer via Arlanda till Asien och Helsingfors med Finnair. Både passagerare och bagage checkas vidare ända till slutdestination. Detta innebär även en juridisk trygghet för resenären då Finnair och Skyways tar ett gemensamt ansvar för att resenären kommer fram till sin slutdestination.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: