City Airline vintersatsar på Åre/Östersund

Strax efter årsskiftet öppnar City Airline en ny flyglinje mellan Göteborg/Landvetter och Åre/Östersund. Fram till säsongens slut i mitten av april avgår flyg varje torsdag och söndag non-stop till Sveriges främsta skid- och vinterdestination. Linjen kommer att opereras i samarbete med SAS.

– Att kunna erbjuda Åre/Östersund ligger helt i linje med vår affärsidé – att erbjuda non-stopflygningar till attraktiva destinationer till bra priser, säger Martin Lansinger, kommersiell chef på City Airline. Av precis samma anledning har vi under sommarperioden en direktlinje till Gotland.

Åre med omnejd är en mångfacetterad destination. Här finns boende, backar och aktiviteter som passar alla, oavsett ålder eller alpin erfarenhet. Biljetterna till/från Östersund kostar från 950 kr inkl. skatt, ett pris som kommer att tilltala både barnfamiljer och de som söker puls och party.

– Vi ser med glädje en ökning av gäster från Göteborg med omnejd. Samarbetet med City Airline ger våra gäster en möjlighet att snabbt och bekvämt nå Åre under vintern, säger Ewa Jerlinder, försäljningschef på SkiStar Åre.

– Kortsemestern är en definitiv trend som kommit för att stanna, säger Martin Lansinger. Idag har människor oftast ont om tid men är för den sakens skull inte beredda att ge upp sina intressen. Tidtabellen är anpassad för weekendresenärer med två olika alternativ, torsdagsöndag eller söndag-torsdag.

Under sportlovet, vecka 7, samt under påsklovet kommer ytterligare avgångar att erbjudas på lördagar. Ny tidtabell finns tillgänglig på http://www.cityairline.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: