Ny flyglinje från Växjö till Berlin

Den 30:e november startar Flysmaland en ny flyglinje mellan Växjö/Smaland Airport och Berlin. Linjen kommer inledningsvis att trafikeras två dagar i veckan, med attraktiva avgångstider, fredagar 09.30 samt söndagar 18.30. Linjen vänder sig både till privatresenärer i regionen, vilka idag efterfrågar nya attraktiva destinationer med direktförbindelser, och inkommande turister från Tyskland vilka därmed får tillgång till vår attraktiva region. Mellan Småland och Berlin (Tempelhof) är flygtiden beräknad till endast 1h 30 min och därmed kapas restiderna till Berlin rejält. Flyglinjen kommer inledningsvis att trafikeras fram till den 6:e januari. Därefter blir det ett vinteruppehåll. Avsikten är att linjen skall återkomma i februari/mars med en utökad turtäthet.

Företaget skall även fortsätta att utveckla de befintliga linjerna till Bromma och Litauen men även verka för nya linjer dit smålänningarna vill resa och samtidigt stödja möjligheterna för inkommande turism. Detta innebär att verksamheten får en mer internationell prägel och därför väljer ägarna nu att använda namnet Flysmaland för att sälja flygresorna. Därmed försvinner arbetsnamnet Smålandsflyg för att tydligt markera bolagets inriktning och ambitioner.

Även priset skall vara lågt enligt vår filosofi om att erbjuda flygresor ”snabbt, enkelt och billigt”. Det innebär tur och retur till Berlin för under tusenlappen inklusive alla avgifter och skatter. Resorna går redan nu att boka på http://www.flysmaland.com eller http://www.stockholmsplanet.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: