Ryanair lägger ner i Malmö

Ryanair är inte nöjda med utvecklingen av flyglinjerna från Malmö Airport och har därför beslutat att helt lägga ner all trafik från Malmö. Rutter som påverkas är Madrid och Marseille (sista avgång 27:e oktober), London (sista avgång 31:a oktober) samt Dublin och Barcelona (sista avgång 4:e november). Ryanair meddelar att passagerare som har bokat biljetter från Malmö till Dublin och London i november, kommer att kontaktas och erbjudas full återbetalning.

Annonser

5 Responses to Ryanair lägger ner i Malmö

  1. […] Ryanair lägger ner i Malmö Ryanair är inte nöjda med utvecklingen av flyglinjerna från Malmö Airport och har därför beslutat att helt lägga […] […]

  2. Frosundakillen skriver:

    Jättebra att Ryanair äntligen börjar lägga ner lite trafik. De har varit alldeles för envisa och dominanta i Sverige, nu har verkligheten äntligen kommit ikapp dem!

  3. […] 20th, 2007 Ryanair lägger ner sin verksamhet i Malmö. Bra. Posted by Jakop Dalunde Filed in […]

  4. Ruben skriver:

    Vadå ”äntligen börjar lägga ner”??? e du snygg i huvudet? vi kan ju knappast gynnas av att de lägger ner, speciellt inte vi som bor i Malmö och som gillar att resa. Du kanske gillar att hänga hemma och löka utan att göra något vettigt men det innebär inte att du ska bli glad över att flera tusen människor som gillar att resa kanske inte har råd att göra det lika ofta som förr.

  5. […] antalet avgångar mellan Malmö och Stockholm till fem dagligen. Satsningen kommer efter att Ryanair tidigare meddelat att de slutar flyga från Malmö flygplats. Forsäljningen av biljetter för de nya rutterna […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: