Snabbare säkerhetskontroll på Arlanda

Nu går det snabbare att ta sig igenom säkerhetskontrollen för alla som reser med SAS och Blue 1 i Business eller Economy Extra, eller är Guldmedlem i SAS EuroBonus. Detta efter att SAS Sverige i samarbete med Stockholm Arlanda Airport den 5 juni lanserade det nya Fast Track Security. Det nya Fast Track som nu är separerat från ordinarie säkerhetskontroll i utrikesterminalen kommer att erbjuda betydligt kortare kötider än tidigare.

SAS nya Fast Track Security lanserades den 5 juni och är tillgängligt för alla som reser med SAS och Blue 1 i Business eller Economy Extra, eller är Guldmedlem i EuroBonus.

Det nya Fast Track består av en dokumentkontroll samt två flöden. Flödena bemannas med dedikerad säkerhetspersonal som har god kännedom om produkten.

– Våra mest frekventa resenärer efterfrågar en så effektiv och snabb passage genom flygplatsen som möjligt säger Cecilia Galluzzi, Produktansvarig SAS Sverige. – En av synpunkterna har varit att den befintliga Fast Track inte upplevts som tillräckligt snabb i rusningstrafik. Det har lett fram till att SAS i förra veckan lanserade ett nytt och vidareutvecklat Fast Track. Hittills har över 7500 resenärer passerat genom vårt nya Fast Track och köerna har varit i det närmaste obefintliga, avslutar Cecilia Galluzzi.

SAS nya Fast Track är belägen i nära anslutning till Business check-in i Terminal 5, utrikeshallen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: