SAS Sverige startar nya flyglinjer till Spanien

Tre nya linjer lanseras till Spanien i höst, Göteborg-Barcelona, Göteborg-Malaga och Stockholm-Barcelona. Det innebär att SAS Sverige under 2007 har utökat med 12 nya utrikeslinjer från Sverige.

– Spanien är en växande marknad så det är naturligt att vi ökar vårt utbud mellan Sverige och Spanien, säger Susanne Dahlberg, kommersiell chef SAS Sverige.

Göteborg-Barcelona börjar trafikeras den 2 november och blir den enda non-stop linjen till centrala Barcelona från Göteborg. Linjen trafikeras två dagar i veckan, fredag morgon och söndag kväll. Linjen kommer också ha mycket goda förbindelser vidare med vårt systerbolag Spanair till bland annat Las Palmas, Madrid och Alicante.

Göteborg-Malaga startar den 9 oktober och kommer att flygas på tisdagar och lördagar. Den nya linjen gör att fler göteborgare kan njuta av Costa del Sol eller åka på skidsemester till Sierra Nevada. SAS Sverige kommer att flyga till Malaga från både Stockholm och Göteborg under hela vintern.

– Satsningen från Göteborg känns helt rätt! Göteborg är en viktig marknad för SAS Sverige och vi har ett bra samarbete med näringslivet i Göteborg för att hitta ny möjligheter avslutar Susanne Dahlberg.

Med start den 25 oktober avgår flyg mellan Stockholm och Barcelona två dagar i veckan, torsdag morgon och söndag kväll. Efterfrågan på resor mellan Stockholm och Barcelona fortsätter att öka. Tillsammans med Spanair kommer SAS Sverige att ha nio flygningar i veckan mellan Stockholm och Barcelona. Tidtabellen kommer även att passa resenärer från Finland och Estland.

Linjerna Göteborg-Malaga och Stockholm-Barcelona kommer opereras med B737-800 och Göteborg-Barcelona med MD-80.

Biljetterna finns att köpa från och med idag och kostar från 650 kronor enkel resa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: