Ryanair börjar flyga mellan Stockholm Skavsta och Bremen

Ryanair meddelar i dag att bolaget med start den 5:e juni 2007 inleder flygningar mellan tyska Bremen och Stockholm Skavsta.

Ryanair presenterade under torsdagen att bolaget nu har transporterat över sju miljoner passagerare till och från Stockholm Skavsta. Samtidigt presenterar Ryanair den senaste i raden av nya rutter. Med start den 5:e juni 2007, kommer Ryanair tre gånger i veckan att flyga mellan tyska Bremen och Stockholm Skavsta. I september inleds även flygningar mellan Bremen och Alghero Sardinien, Bratislava, Malta, Milano, Paris och Trapani på Sicilien.

Ryanairs Nordeuropachef Wilhelm Hamilton säger:
– Vi är mycket glada över att kunna presentera ytterligare en rutt till och från Stockholm Skavsta. Detta är vår fjärde rutt mellan Stockholm och Tyskland, och vi räknar med att transportera 40 000 passagerare per år på denna nya rutt varav många kommer att vara tyska turister som reser till Sverige.

Biljetter till den nya destinationen finns redan nu tillgängliga på http://www.ryanair.com från 79 kronor inklusive skatt och avgifter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: