Flyg från Hamburg till Visby i sommar

Den 4 juli kommer den första utlandssatsningen från det lokala bolaget Gotlandsflyg. Då startas en ny direktlinje mellan Gotland Visby och Hamburg i Tyskland. Linjen kommer att trafikeras under perioden 4/7 – 1/9. Mellan den 4/7 och 22/7 blir det 2 dagar i veckan, onsdagar och lördagar. Den 23/7 – 1/9 utökas turerna till måndagar, onsdagar och lördagar.

Det är med stor spänning vi går in i detta projekt, vi ser mycket stora möjligheter för att det ska bli lyckat. Vi har studerat Tyska marknaden och Gotland är ett hett resmål för Tyskarna. Tidigare har det varit besvärligt att ta sig till Gotland med svåra förbindelser. Men nu öppnas denna möjlighet med en ny direktlinje med flyg. Och vilken möjlighet för Gotlänningarna att åka till Hamburg i sommar.

Gotlandsflyg trafikerar sedan tidigare Stockholm/ Bromma med över 100 turer per vecka och i sommar så kan du flyga med Gotlandsflyg på 8 olika destinationer direkt från Gotland. Sommarsatsningen är mycket positiv för utvecklingen av turismen på Gotland. Vi måste hitta nya målgrupper för att Gotland ska överleva som det naturliga turistmålet.

Gotland är ett av de län i Sverige som har minst utländska besökare. Och det har just med förbindelserna att göra, med direktflyg på nya målgrupper utomlands kommer vi att kunna öka antalet utländska besökare i avsevärt.

I sommar kan du flyga direkt med Gotlandsflyg till, Hamburg, Helsingfors, Oslo, Ängelholm/Helsingborg, Ronneby, Sundsvall, Göteborg och Stockholm Bromma.

Visit Sweden och Turistföreningen på Gotland är en viktig del för att vi skulle våga satsa på direktlinje till Hamburg i sommar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: