Ny flyglinje mellan Göteborg och Tallinn

Måndagen den 26 mars startar City Airline en ny flyglinje mellan Göteborg Landvetter och Tallinn. Sträckan kommer att trafikeras en gång dagligen måndag-fredag samt en gång på söndagar. Linjen kommer att opereras i sambarbete med vår partner SAS och trafikeras med Embraer 135/145 jetplan med plats för 37/49 passagerare. Flygtiden till Tallinn beräknas vara cirka 1 timma.

Jimmie Bergqvist, VD för City Airline kommenterar: ”City Airline gör det nu återigen möjligt för både företag och dess anställda i Göteborgsområdet att minska den totala restiden och sänka reskostnaderna. Förutom en bekväm resa i våra moderna jetplan kommer City Airline att erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser för både affärs- och privatresande.”

”Det finns ett stort behov från regionens företag att kunna flyga non-stop mellan västra Sverige och Baltikum, och därmed slippa tidskrävande flygplansbyten på större flygplatser. Estlands, och övriga Baltikums imponerande ekonomiska tillväxt gör regionen till en intressant marknad för både försäljning och produktion. Tallinn är också en av Europas mest populära städer för weekendresor, med utmärkta hotellalternativ, billig shopping och massor av sevärdheter”, säger Martin Lansinger, Kommersiell Chef för City Airline.

Biljetter kan bokas hos Travellink

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: