Air Asia erbjuder 1.000.000 gratis flygbiljetter

Asiens största lågprisflygbolag, Air Asia, erbjuder just nu 1 miljon gratis flygbiljetter under perioden april till och med oktober. Själva biljetten kostar 0 kr, men man får betala skatter och avgifter själv. Air Asia flyger 70 olika linjer till destinationer runt om i Asien som t.ex. Bangkok, Singapore, Kuala Lumpur, Jakarta, Hanoi, Brunei, Bali, Phuket, Langkawi. Vi gjorde en sökning Bangkok (BKK) – Singapore (SIN) mellan 15 och 22 Augusti och fick upp pris på 0 THB för biljetten + 2725 THB i skatter och avgifter för en resa tur och retur (ca 500 SEK). För en flygning mellan Phuket (HKT) och Bangkok (BKK) hamnar tolatpriset på ca 1284 THB (ca 250 SEK). Boka senast 19 januari på www.airasia.com

Annonser

2 Responses to Air Asia erbjuder 1.000.000 gratis flygbiljetter

 1. Johan skriver:

  Fast vill man åka med dessa lågprisflygbolag?Adamair var det som störtade i Indonesien.

  I mina ögon finns det inget som är lågprisflyg, något är det man avstår, det mest påtagliga är väl mat, dricka , mindre service etc på planet, men också säkerheten i form av uteblivet under på motorer, utebliven utbildning på personal, låga löner dåliga arbetsförhållanden.

  Oftast finns det billiga resor redan på de reguljära bolagen.

  En fundering bara

 2. Micke skriver:

  Man kan inte dra alla bolag över en kam. Adamair var ett mycket kritiserat bolag som egentligen aldrig borde fått tillstånd att flyga.

  Att påstå att lågprisflyg = sämre säkerhet är rent skitsnack. Lågprisflyg globalt är mindre drabbat av olyckor är ”högprisflyg”. Ryanair som brukar nämnas som skräckexempel har inte haft en enda olycka under sina 20 år i luften och över 200 miljoner transporterade passagerare. Ett bolag som fuskar med säkerheten kan ha tur ett år, två år, inte 20 år och med 200 miljoner passagerare.

  Och en pilot på Ryanair tjänar mer än en pilot på SAS eller lufthansa. Det måste finnas bättre saker att göra för en riksdagsledamot än sprida lögner runt omkring sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: