Vietnam och Kenya är Apollos stora nyheter vintern 2007/2008

Långresandet slår nya rekord. Apollo satsar därför vidare med charter till Vietnam och Kenya med bland annat familjesafaris. Apollo kommer som första charterbolag att flyga direkt med sitt eget flygbolag Novair till Vietnam utan mellanlandning.

Vietnam har tidigare funnits som resmål för rundresor och i begränsad omfattning som sol- och badresmål för svenska resenärer. Nu väljer Apollo att storsatsa med charterflyg direkt till Vietnam. Gästerna kommer att kunna flyga direkt från Arlanda med Novair, Apollos eget charterflygbolag.

– Svenskarnas intresse för Vietnamn som resmål fortsätter att öka. Vi tror att det kommer att bli ett alternativ för de som redan har varit i Thailand och söker efter något nytt, säger Anna Romboli vik Informationschef på Apollo.

Flyget kommer att avgå från Stockholm till Saigon var fjortonde dag. Apollos gäster kan välja att kombinera Saigon med till exempel Nha Trang, Phan Tiet, eller paradisön Phu Quoc. Resan till Vietnam kan också kombineras med en rundresa till Kambodja. Då ges bland annat möjlighet att besöka en av Asiens främsta sevärdheter templet Angkor Wat samt en minivecka med bad i semesterorten Siannoukville. Resorna till Vietnamn kan bokas från och med mars. Förhandsbokningar kan göras hos Apollo redan nu.

Kenya är ett resmål som blir allt mer populärt bland svenska resenärer. De unika möjligheterna till safaris i kombination med fantastiska stränder i Mombasa gör Kenya till ett komplett resmål. Apollo kommer att ha charteravgångar till Kenya var fjortonde dag under hela vintersäsongen. Gästerna kan välja att kombinera sin resa med sol & bad i Mombasa och kortare eller längre safariresor. För att möta efterfrågan från barnfamiljerna kommer Apollo att erbjuda särskilda familjesafaris som är utformade för att passa barnfamiljer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: