Premiär för charter till Vietnam, Kenya och Los Angeles

Med färdiga paket och charterflyg direkt från Arlanda blir det enklare och billigare att resa till Vietnam, Kenya och västra USA nästa vintersäsong.

Ving blir först i Sverige med att arrangera charterresor med direktflyg till Vietnam och Kenya. Ving arrangerar redan idag resor till alla dessa resmål med reguljärflyg genom VingFlex, men med charterpaketen kommer det att bli smidigare och billigare att resa hit. Satsningen på charter innebär även att Ving kommer att erbjuda mer service på resmålen.

— Vi ser en allt starkare efterfrågan på exotiska resmål. Kunderna vill att det ska vara enkelt att boka och resa, men det ska finnas mycket att uppleva på resmålet. Vings charternyheter för nästa vinter uppfyller verkligen dessa krav, säger Joakim Eriksson, informationschef på Ving.

Efter nyår kommer Ving att presentera ytterligare resmålsnyheter och långdistansprogrammet för vintern 2007-2008 kommer att bli det största hittills i Vings historia. Det fullständiga vinterprogrammet med alla resmål, hotell och utfärder kommer att vara klart att boka under vårvintern 2007. Intresserade kunder kan dock redan nu lämna intresseanmälan till Ving.

Länk: www.ving.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: