FlyNordic till Saint Tropez och Bordeaux

Flygbolaget FlyNordic adderar lite flärd till sin destinationskarta när de fr o m 5 april 2007 flyger på Toulon Hyères International Airport, (TLN). Flygplatsen ligger på den franska rivieran, ca två mil öster om Toulon intill Medelhavets kust. Med bil är det bara ca 45 minuter till jet-setarnas Saint Tropez. FlyNordic flyger på destinationen måndagar och torsdagar i kombination med Bordeaux. Biljettpriset Arlanda – St. Tropez/Toulon och Arlanda – Bordeaux kommer att vara från 649 kronor och Bordeaux – St. Tropez/Toulon från 369 kronor. Alla priser är inklusive skatter och avgifter.

– Den franska rivieran är ett av de vackraste och mest populära resmålen i Europa. Många svenskar söker sig dit och nu kan vi erbjuda ännu fler att åka dit till bra priser och till en bra flygplats. Den har ett bra geografiskt läge, den är modern och kundanpassad och är lätt att ta sig till och från. En annan bekvämlighet är också de kortare köerna än vid flygplatsen i Nice, säger Krister Aarnio, vVD – FlyNordic.

Flygplatsen har en kapacitet för en och en halv miljon passagerare per år och förutom närheten till Toulon och St. Tropez nås klassiska kustorter som Fréjus, St. Raphael och Cannes på drygt en timme med bil. Monaco är knappt två timmar bort.

Atlanten på vägen
Satsningen på St.Tropez innebär också att bolaget fortsätter att flyga på Bordeaux, nu för tredje året i rad. Detta möjliggör resor med vistelse vid såväl Atlant- som Medelhavskusten.

– Bordeaux är också ett fantastiskt område. Jag kan stolt säga att vi hjälpt till att sätta det på kartan för svenska resenärer under de senaste åren. Nu kan du också välja att flyga vidare inrikes till Toulon och på så sätt kombinera två kuster på samma resa, tre – fyra dagar på varje ställe, fortsätter Krister.

Rutterna kommer, fr o m 5 april, att se ut som följande; Måndagar: Arlanda – Bordeaux – St. Tropez/Toulon – Arlanda. Torsdagar: Arlanda – St.Tropez/Toulon – Bordeaux – Arlanda. Detta möjliggör för weekendresande till båda destinationerna samt att kombinera de båda resmålen.

Boka din resa hos Travellink

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: